Forsidefoto med lokomotiver på modelbanen

Velkommen til VSV&MJ

Logo for Videbæk-Skjern Veteran- og Modeljernbane VSV&MJ

Klubben Videbæk-Skjern Veteran- og Modeljernbane VSV&MJ blev stiftet d. 22. december 1998, på baggrund af en fusion mellem Videbæk-Skjern Veteran Jernbane (VSVJ) og Vestjyllands Modeljernbane (VJMJ). Klubberne fusionerede for at samle fælles interesser for Modeltog og for at holde liv i turismen med udlejning af skinnecykler på den nedlagte banestrækning mellem Videbæk og Skjern.

klubben holder til i den gamle station i Herborg, hvor man kan mødes for at snakke om model tog og bygge modelbane.

VSV&MJ drives af medlemmerne og klubbens primære aktivitet er udlejning af skinnecykler på den nedlagte Skjern-Videbæk jernbane. Foruden skinnecykler, har klubben også til formål at opbygge modeljernbane i skala HO 1:87.

Klubben har sin egen Face Book side (Videbæk-Skjern Veteran & Modeljernbane | Facebook) og er også på Intragram #vsvmj.

Klubben er medlem af DMJU (Dansk Model Jernbane Union).

Har dette fanget din interesse, så kom ud til en snak og kop kaffe på en klubaften og se hvad vi laver. På en klubaften bygger anlæg og snakker modeltog i vinterperioden. Desuden og vedligeholder vi skinnecyklerne og banen, og hygger os. Vi har klubaften, hver mandag og onsdag fra 19 – 21 på den gamle station på Genforeningsvej i Herborg. Du har også mulighed for at melde dig ind klubben direkte fra tilmeldings-siden.

Rul til toppen