bane3
Foreningen Videbæk-Skjern Veteran- og Modeljernbane VSV&MJ blev stiftet d. 22. december 1998, på baggrund af en fusion mellem Videbæk-Skjern Veteran Jernbane (VSVJ) og Vestjyllands Modeljernbane (VJMJ). Klubberne fusionerede for at samle fælles interesser for tog og for at holde liv i turismen med udlejning af skinnecykler på den nedlagte banestrækning mellem Videbæk og Skjern.

Den gamle station i Herborg huser klubbens lokaler, hvor man kan mødes for at snakke om tog og bygge modelbane.

Har dette fanget din interesse, så kom ud til en snak og kop kaffe på en klubaften og se hvad vi laver. Der er klubaften, hvor vi bygger anlæg og snakker modeltog i vinterperioden og vedligeholder og hygger i sommerperioden, hver mandag og onsdag fra 19 – 21 på den gamle station på Genforeningsvej i Herborg. Du har også mulighed for at melde dig ind i foreningen fra Kontakt-siden.

I 2010 var det 90 år siden strækningen, den 15 november 1920, blev sat i drift.